Відображаються усі з 15 результатів

Абсент – один із найміцніших напоїв, його міцність досягає 86%. Старовинний рецепт заборонено, до цього дня у низці країн. Насамперед через великий вміст гіркого полину (туйон), який здатний викликати в людини галюцинації різного ступеня тяжкості. Не рідко на пляшках з абсентом можна зустріти зображення Вінсента Ван Гога, це був, його один із найулюбленіших напоїв, який у свою чергу на той час користувався великою популярністю. За час існування цього напою виникла маса методів його вживання. Такі популярні методи приготування, як “Французький” та “Чеський”, вимагають мати в арсеналі спеціальний пристрій “ложку для абсенту”. У першому випадку на краї келиха, в якому знаходиться одна частина абсенту, ми кладемо “ложку для абсенту”, на якій розміщуємо кубик цукру, пропускаємо через цукор три частини крижаної води. Цукор розчиниться у воді, а сироп, що вийшов, змішається з абсентом. У другому способі, який у свою чергу є найпопулярнішим у світі. Через цукор пропускають абсент великими краплями, потім його підпалюють. Після чого карамель, що утворилася, змішується з напоєм. Потім розбавити трьома частинами води. Цей спосіб трохи небезпечний тим, що сам абсент у склянці може спалахнути, тому вимагає певної обережності. У цьому розділі ви зможете підібрати ложку, яка саме вам припаде до душі для приготування цього напою.