У кожному Барі, де подають змішані коктейлі, Ви зустрінете у своєму келиху шматковий лід. Від кулі до куба, або у вигляді алмазу. Перша думка, побачивши це мистецтво, це – ЯК? Як вони досягли таких рівних форм, у чому секрет? Ми спробуємо відкрити завісу. Для роботи з льодом використовується багато пристроїв і прямі руки ювеліра (у нашому випадку бармена). Пила допоможе відрізати рівний пласт від великої брили, піка (тризуб) прибрати зайве, а гостро загострений ніж надати ювелірно рівних граней. Коли професіонал готує Вам свіжий шматочок льоду у Ваш Негроні, дуже складно відірвати свій погляд від цього процесу. І хоча з першого погляду він легкий і не вимушений, деякі витрачають роки для освоєння цієї навички. Barshop постійно поповнює свій асортимент. У цьому розділі Ви знайдете все необхідне для якісної роботи з льодом, що оцінять відвідувачі Вашого Бару.
ДОСТАВКА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ:
|
ОПЛАТА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ:
|