Ложки для абсенту 29.10.2021 – ОПУБЛІКОВАНО Барний інвентар

Абсент – міцний напій, у складі якого міститься великий відсоток алкоголю та трав’яний екстракт. У перекладі з давньогрецької це слово означає «гіркий полин». Трава, яка міститься в абсенті, відрізняється високим вмістом туйону – токсичної речовини, яка діє за принципом галюциногену. Способів вживання існує безліч, проте, щоб процес вживання був правильним, варто застосувати спеціальне приладдя, а саме посуд для абсенту.

ложка для абсентуложка для абсенту

Перфорована ложка для абсенту відрізняється від звичайної тим, що має отвори, що часто виконані художньо або абстрактно. Отвори призначені для розчинення шматочка цукру шляхом стікання рідини у ємність. Однак цю процедуру можна зробити за допомогою вилки. Але для вживання напою вдома теж підходить. Така ложка є приладдям для барменів. Цукор у процесі розчинення у вигляді сиропу проливається через отвори в даному аксесуарі та потрапляє у склянку.
“Дірява” ложка робиться зі сталі або іншого металу, отвори часто оформлені у вигляді малюнка, іноді навіть мереживного. Це також добрий подарунок.

Існує кілька способів використання ложки для абсенту:

Перший метод. Абсент наливається в чарку або келих, на краї кладеться ложка, куди поміщають 1 цукровий кубик. Далі в келих через цукор зверху починають підливати крижану воду в кількості втричі більшій, ніж “зеленої феї”. Зрештою абсент поєднується з сиропом, що вийшов.

Другий спосіб відрізняється небагатьом: абсент спочатку наливають через кубик цукру в келих великими краплями. Потім цукор підпалюють, виливають карамеллю в абсент, і суміш розбавляється холодною водою згідно з пропорціями: 1 частина абсенту до 3 частин води.

Третій спосіб, у якому вода не бере участі. Ви можете придбати ложки для абсенту на нашому сайті.