Ложки для абсенту 29.10.2021 – ОПУБЛІКОВАНО Барний інвентар
Абсент – міцний напій, у складі якого міститься великий відсоток алкоголю та трав’яний екстракт. У перекладі з давньогрецької це слово означає «гіркий полин». Трава, яка міститься в абсенті, відрізняється високим вмістом туйону – токсичної речовини, яка діє за принципом галюциногену. Способів вживання існує безліч, проте, щоб процес вживання був правильним, варто застосувати спеціальне приладдя, а саме посуд для абсенту.
Перфорована ложка для абсенту відрізняється від звичайної тим, що має отвори, що часто виконані художньо або абстрактно. Отвори призначені для розчинення шматочка цукру шляхом стікання рідини у ємність. Однак цю процедуру можна зробити за допомогою вилки. Але для вживання напою вдома теж підходить. Така ложка є приладдям для барменів. Цукор у процесі розчинення у вигляді сиропу проливається через отвори в даному аксесуарі та потрапляє у склянку.
“Дірява” ложка робиться зі сталі або іншого металу, отвори часто оформлені у вигляді малюнка, іноді навіть мереживного. Це також добрий подарунок.
Існує кілька способів використання ложки для абсенту:
Перший метод. Абсент наливається в чарку або келих, на краї кладеться ложка, куди поміщають 1 цукровий кубик. Далі в келих через цукор зверху починають підливати крижану воду в кількості втричі більшій, ніж “зеленої феї”. Зрештою абсент поєднується з сиропом, що вийшов.
Другий спосіб відрізняється небагатьом: абсент спочатку наливають через кубик цукру в келих великими краплями. Потім цукор підпалюють, виливають карамеллю в абсент, і суміш розбавляється холодною водою згідно з пропорціями: 1 частина абсенту до 3 частин води.
Третій спосіб, у якому вода не бере участі. Ви можете придбати ложки для абсенту на нашому сайті.